Bel de ICT-Hulplijn: thuiswerken, hoe dan?

Bel de ICT-Hulplijn: thuiswerken, hoe dan?

Het coronavirus roept qua facilitering de nodige vragen op

Het valt niet meer te ontkennen. We zijn iedere dag bezig met de impact van het coronavirus. Velen van ons nemen preventieve maatregelen om de verspreiding enigszins in te dammen. Het advies is zoveel mogelijk thuis werken, echter niet iedereen bezit de faciliteiten om thuis te werken of weet niet hoe dit te organiseren.

ICT-hulplijn

ATTComputer probeert te helpen middels de ICT-Hulplijn. O.a. kunnen bedrijven de ICT-hulplijn bellen met vragen over ‘hoe te vergaderen op afstand voor grote groepen?’ of ‘hoe kan ik zo goed mogelijk samenwerken met digitale middel op verschillende locaties?’.

Eén van de beste manieren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is om reizen en het onderlinge contact te vermijden. Vanwege de Corona-uitbraak heeft Microsoft zijn samenwerkingsplatform Microsoft Teams voor 6 maanden gratis beschikbaar gesteld. Microsoft Teams is een dienst voor videobellen, vergaderen en chatten. Ook heeft Microsoft onlangs een website gelanceerd om de COVID-19-infecties wereldwijd te kunnen volgen. Een online kaart waarop statistieken rond de verspreiding van het coronavirus worden bijgehouden. Per land is precies te zien wat er speelt. COVID-19 Tracker

Een thuiswerkplek zonder extra investeringen

Beschikt uw organisatie niet over een intern IT-team maar heeft u wel de wens uw medewerkers op heel korte termijn vanuit huis te kunnen laten werken? Voor deze doelgroep biedt ATTComputer een flexibele thuiswerkplek voor een vast bedrag per maand. Deze kan snel worden ingeregeld, zonder extra investeringskosten. Inbegrepen o.a. Office 365, Microsoft Teams om digitaal samen te werken, een laptop naar keuze en werkplek beheer.

Wenst u gebruik te maken van het gratis Teams aanbod van Microsoft of wilt u meer informatie over de thuiswerkplek dan kunt u hiervoor contact opnemen ons via ons algemene telefoonnummer +31(0)85 04 10 341