Cyber Security

Cyber Security is een arsenaal aan technologieën, processen en best practices specifiek ontworpen om netwerken en data te beschermen tegen cyber aanvallen.

Wat is Cyber Security?

Overheidsinstellingen, financiële instanties, ziekenhuizen en andere soorten organisaties verzamelen, verwerken en bewaren grote hoeveelheden aan vertrouwelijke informatie op computers en zenden deze data via het netwerk naar andere computers. Met het groeiende volume en geavanceerde cyber aanvallen, is het nodig om de aandacht continu te leggen op het beschermen van deze gevoelige informatie.

Virussen, worms, phishing en andere akelige bedreigingen zorgen voor een gevaarlijke wereld voor het computer netwerk. Het is wellicht prettig om te horen dat 84% van alle aanvallen verdedigbaar zijn met effectieve maatregelen.

Heeft u een vraag over Cyber Security?

Wilt u in contact komen met ons? Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via telefoon, email of ons contactformulier.

ICT infrastructuur

Het Datacenter is het hart van uw business. Al uw kostbare data is hier opgeslagen en gebruikers zijn vaak alleen productief als ze toegang hebben tot deze data. U wilt dan ook geen enkel beschikbaarheid- en beveiligingsrisico lopen door toedoen van cybercriminelen, hackers en data diefstal.

Cloud oplossingen

Cloud Computing is overal werken en dat betekent flexibiliteit, productiviteit en kostenbesparing. Voor medewerkers én organisaties. Je eigen werkplek bevindt zich waar jij wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Werken wanneer je wilt en dat vanaf je laptop, iPad, iPhone of desktop, het kan allemaal.