Helpdesk/servicedesk engineer

Helpdesk / Servicedesk engineer

ATTComputer wordt gevormd door een compact, hecht team van gedreven ICT-specialisten. Wij zijn aanpakkers die het belang van onze klanten altijd centraal stellen en hen de best mogelijke oplossingen en service bieden. Onze bestaande klanten zijn trouw en er komen steeds meer nieuwe klanten bij. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega met dezelfde mentaliteit.

Hoe werken wij?

Werken bij ATTComputer betekent dat je allround bent, veel persoonlijk contact hebt met klanten, nauw samenwerkt met je collega’s en geen last hebt van al te veel formele structuren en hiërarchie. We werken allemaal samen aan onze projecten. Onze klanten zijn veelal zakelijke dienstverleners, zoals advocatenpraktijken en administratiekantoren. Bedrijven die moeten kunnen vertrouwen op hun ICT-systemen. Of het nu om integrale Cloud-oplossingen of om servergebonden systemen gaat. We werken serieus hard, maar er wordt ook veel gelachen!

Wat zijn je taken?

Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en hebt dus direct veel contact met klanten. Als ze jou bellen hebben ze vaak een technisch probleem en willen ze snel en prettig worden geholpen. Dat doe je door het analyseren en eventueel direct oplossen van technische en functionele storingen. Als dat niet lukt zet je het probleem uit bij de juiste collega en bewaak je de voortgang volgens SLA’s. Natuurlijk informeer je de klant tijdig en pro-actief over de voortgang.

Functie-eisen

  • Opleiding MBO niveau 4 ICT of een HBO opleiding richting ICT;
  • Relevante werkervaring (2-3 jaar);
  • ICT kennis en ervaring op functionele en technische vlak. Specifiek:
  • Windows besturingssystemen (servers en werkstations)
  • Kennis van routeringen, VLAN, GPO, DHCP, VPN en firewalls
  • Kennis van Office 365 (Exchange, SharePoint, Teams)
  • Goede communicatieve en didactische vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we je te bieden?

In elk geval dus een informele en collegiale werksfeer. Daarnaast bieden we je een prima beloning en arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, investeren wij in tijd en budget voor trainingen en opleiding.

Taalvaardigheid
Vereist: Engels, Nederlands

Rijbewijs
Vereist: Auto (B)

Aantal uur per week
38 – 40 uur p/w
38 uur per week

Ben jij die aanpakker die wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar vacature@attcomputer.nl