Over ATTComputer B.V.

Wij stellen middelgrote- en grote bedrijven in staat slimmer, efficiënter en effectiever te werken middels ICT oplossingen.

Door onze oplossingen, bedrijfscultuur en deskundige medewerkers maken we het mogelijk om snel aanpassingen in de ICT omgeving door te voeren en daarmee de informatievoorziening te optimaliseren.

Ons kenmerk is een gezonde passie voor bedrijfsautomatisering. Met de producten en diensten die wij leveren willen wij bijdragen aan het succes van onze klanten. Het helpen van bedrijven bij het bereiken van hun doelstellingen is voor ons een uitdaging die we graag aangaan.

Waarom ATTComputer

• ATTComputer wil bedrijven en organisaties klantvriendelijke en pragmatische oplossingen bieden voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen een organisatie. De ondernemer onderneemt, wij automatiseren.

• Snelle ontwikkelingen op ICT-gebied vereisen van ICT-bedrijven voortdurende innovatie. Steeds meer ICT-diensten zullen via Internet verleend worden. Dat is de toekomst. De werkelijkheid is dat het nu al mogelijk is online een backup te regelen (Virtual Backup) en op afstand het netwerk te beheren (Remote Beheer).
• Uw problemen zijn onze zorgen.

Kernwaarden

Integer: ATTComputer is eerlijk en oprecht, heeft geen dubbele agenda en laat zich niet beïnvloeden door oneigenlijke zaken.

Betrouwbaar: ATTComputer voert opdrachten goed en professioneel uit.

Onafhankelijk: ATTComputer opereert zelfstandig, waarbij altijd de beste oplossing voor de opdrachtgever wordt gerealiseerd, onafhankelijk van leveranciers.

Flexibiliteit: de aanpak van ATTComputer wordt optimaal aangepast aan de specifiek situatie van de klant, de flexibiliteit en know-how van ATTComputer garandeert en snel inspelen op uw noden.

Betrokken: ATTComputer is betrokken bij de opdrachtgever en de opdracht, voelt zich verantwoordelijk en voert opdrachten vol toewijding uit.

Openheid: een open een direct communicatie, eerlijk feedback en wederzijds vertrouwen van een goede een succesvolle samen werking.

Betrouwbaarheid: ATTComputer is een ervaren partner in het bouwen, ondersteunen en onderhoud van betrouwbare en kwalitatieve ICT oplossingen voor een breed scala aan bedrijven en hun activiteit.

Cyber Security

Cyber Security is een arsenaal aan technologieën, processen en best practices specifiek ontworpen om netwerken en data te beschermen tegen cyber aanvallen. Met het groeiende volume en geavanceerde cyber aanvallen, is het nodig om de aandacht continu te leggen op het beschermen van deze gevoelige informatie.

ICT infrastructuur

Het Datacenter is het hart van uw business. Al uw kostbare data is hier opgeslagen en gebruikers zijn vaak alleen productief als ze toegang hebben tot deze data. U wilt dan ook geen enkel beschikbaarheid- en beveiligingsrisico lopen door toedoen van cybercriminelen, hackers en data diefstal.

Cloud oplossingen

Cloud Computing is overal werken en dat betekent flexibiliteit, productiviteit en kostenbesparing. Voor medewerkers én organisaties. Je eigen werkplek bevindt zich waar jij wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Werken wanneer je wilt en dat vanaf je laptop, iPad, iPhone of desktop, het kan allemaal.